ESKİŞEHİR / SEYİTGAZİ - Şehit Ramazan Canıgür Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz Genç Erkekler Bocce Takımı Okul Sporlarında, Okulumuzu Başarıyla Temsil Ederek İl 4.sü Olmuştur. Tebrikler

Mrt

Şehit Ramazan Canıgür MTAL ve Seyitgazi Anadolu Lisesinin hazırlamış olduğu NEVRUZ BAYRAMI Kutlama Programı ve Orman Haftası   Etkinliğine İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Nazmi AVCI, Şube Müdürümüz İbrahim ŞEKER ve Okul Müdürlerimiz katılmıştır. Program dahilinde Nevruz Ateşi yakılmış, demir dövülmüş ve İlçemiz Pansiyonu bahçesine Ağaç Dikimi yapılmıştır.

Mrt

Şbt

Şehit Ramazan CANIGÜR M.T.A.L. Dart Takımımız okulumuzu başarıyla temsil ederek İl 4. 'sü olmuştur.

Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Uğurnur AVŞAR' ı Tebrik ederiz. Ayrıca desteklerini hiç esirgemeyen Öğretmen ve İdarecilerimize de teşekkür ederiz.

Şbt

Projenin içeriği ve ilerleyişi ile güncel bilgileri site üzerinden takip edebilirsiniz

Şbt

ŞUBAT AYI SORUMLULUK SINAV TARİHLERİ İÇİÖN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ!

Şbt

6 Şuba Depreminin yıldönümü dolayısıyla Okul Pansiyonumuzda Deprem tatbikatı yapıldı.

6 Şubat 2023 04.17

Depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz.