ESKİŞEHİR / SEYİTGAZİ - Şehit Ramazan Canıgür Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şehit Ramazan Canıgür Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
YUNUS MAH. BADEMLİK SK. RAMAZAN CANGÜR MESLEK VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 4 SEYİTGAZİ / ESKİŞEHİR
Vizyon
Ülke düzeyinde; En kaliteli sağlık personelini yetiştirmek Sağlık bilincine sahip bir toplum oluşturmak, Rakiplerimize model olmaktır.
Misyon
Seyitgazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak; Mesleklerinin gereklerini benimsemiş, insanları seven, görev bilinci ve sorumluluk duygusu gelişmiş disiplinli, ahlaklı, bilgili ve inançlı birer meslek mensubu olarak, sağlık hizmetleri konusunda ihtiyaca uygun bilgilerle donanmış öğrenci ve meslek mensupları yetiştirmeyi hedef koyduk.
Ulaşım
OKUL AİLE BİRLİĞİ TARAFINDAN SAĞLANAN ÖĞRENCİ SERVİSLERİ SEYİTGAZİ BELEDİYESİ öZEL YOLCU OTOBÜSLERİ
Yerleşim Yeri
İLÇEMİZ TOPLAM NÜFUSU 15.023 OLUP(TUİK,2013) OKULUMUZUN BULUNDUĞU İKİÇEŞME MAHALLESİ NÜFUSU 1289´DUR.(TUİK,2013) İLÇEMİZ SAHİP OLDUĞU BOR MADENİ, SEYİT BATTAL GAZİ TÜRBESİ VE DOĞAL GÜZELLİKLERİ İLE ÖN PLANA ÇIKMAKTADIR.
SEYİTGAZİ İLÇE MERKEZİNDE VE İL MERKEZİNE 45 KM