ESKİŞEHİR / SEYİTGAZİ - Şehit Ramazan Canıgür Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

ALPER YİĞİT - MÜDÜR

8 Şubat 1983´te Ankara´da memur anne-babanın ilk çocuğu olarak dünyaya geldim.İlkokul eğitimimi Ankara Sarar İlkokulunda,orta ve lise eğitimimi Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra 2006 yılında Ankara Üniversitesi Sağlık Eğitim Fakültesi Sağlık Eğitimi Bölümünü bitirdim.Askerlik görevimi yaptıktan sonra 2008 yılında Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmet bölümünden önlisans eğitimine başlayarak  2010 yılında mezun oldum.2015 yılında Osmangazi Üniversitesinde "Eğitim Programları ve Öğretim" alanında yüksek lisans eğitimimi tamamadım.

Sağlık alanında çeşitli özel kurumlarda çalıştıktan sonra 2010 aralık ayında halen çalışmakta bulunduğum ve ilk tercihim olan Eskişehir-Seyitgazi Anadolu Sağlık Meslek Lisesine Hemşirelik Bölümü Öğretmeni olarak atandım. 11 Mart 2013 tarihinde okulumda Acil Sağlık Hizmetleri Bölüm Şefi olarak görevlendirildim. 15 Eylül 2014 yılında Müdür Başyardımcılığı görevine getirildim.

7 EKİM 2019 tarihinde Okul Müdürü olarak atandım.

2011 Mayıs ayında evlendim.Bir kız babasıyım